Jubilerer med ny båt

Ibiza Boats markerer 20-årsjubileet sitt med nye båtmodeller.

Publisert

I likhet med den norske båtbransjen for øvrig, har Ibiza Boats vært gjennom en tøff periode. I forbindelse med jubileet presenterer båtprodusenten likevel den første av i alt tre nye båtmodeller.

- Vi har brukt tiden til å tenke kreativt og velger å satse offensivt. Derfor møter vi et nytt år med en splitter ny bowrider-modell, sier Helge Duus i Ibiza Boats i en pressemelding.

I løpet av vinteren vil båtprodusenten presentere tre nye båtmodeller. Premieren på den første av disse, Ibiza 22BR, legges til Vestlandets største båtmesse, Dra til sjøs i Bergen. Messa arrangeres i begynnelsen av februar.

Båten er en innstegsmodell i Ibiza-serien, og den er båtprodusentens første bowrider. Den har en åpen sittebrønn med seteplass til 5-6 personer i baugen/forpiggen. I Ibiza 22BR kan sittebrønnen enkelt gjøres om til en integrert solseng.

- At løsningen er integrert gjør at det ikke innebærer noen løse deler, noe mange vil oppleve som en stor fordel. Den har skjærgårdsjeepens grunnleggende kvaliteter som rask dagsturbåt, men med mer ute- og sitteplass, forklarer Duus.

Ibiza 22BR utfyller de vel etablerte og populære konseptene fra Ibiza; Sport, Touring og Weekender med en splitterny Bowrider-modell.

Powered by Labrador CMS