Jeanneau lanserer ny prisvinner

Prisene presses stadig nedover i segmentet “nyttige bruksbåter”. Nå tilbyr Jeanneau en 28-foter med to separate sovekabiner og 200 hk motor til godt under 700 000 kroner.

Publisert

Dette er blitt en pent utseende båt med et comfortnivå som ikke er vist tidligere på denne typen båt. Produsenten har fått plass til to separate sovecabiner, en stor styrehytte med panormautsikt med utstrakt bruk av store vindusflater. Også under dekk kjenner vi igjen de store skrogvinduene som ble introdusert på  Leader serien for tre år siden. Stor bredde gjør at man kan bevege seg på begge sidene av hytta som har utgang både på siden og bak. Det er også mulighet for å re opp i dinetteløsningen i styrhuset, noe som gir båten totalt 6 sengeplasser. Det er også gitt plass til et eget toalettrom.

Forhandler Ocean Master på Vøyenenga i Bærum forteller at båten vil koste 675.000 kroner med 200 hk utenbordsmotor. En pris som garantert vil slå ned som en liten bombe i markedet. Om dette er motorkraft nok til en såpass tung båt, det skal vi komme tilbake til i en test så snart båten settes på vannet.

Båten får sin norske debut på messen "Båter i sjøen".

 

Lengde:            8,55 meter (28 fot)

Bredde:            2,98 meter

Vekt:                2900 kg uten motor

Maks motor singel:                250 hk

Maks motor twin:        2+150 hk

Fuel:                400 liter

Water:                100 liter

Køyer:                6 stk

Separate sovekabiner:                2 stk

Powered by Labrador CMS