Inviterer til bryggemarked
Inviterer til bryggemarked

Inviterer til bryggemarked

For andre året arrangeres det bryggemarked på Holmen i Asker.

Publisert

HOVEDBILDE: Greta og Karoline Zogbaum inviterer til bryggemarked.

Fokus er en tryggere hverdag p sjøen, med mange forskjellige aktiviteter for både små og store.

Det hele starter med konsert allerede fredag kveld. Da varmer Heggedals-bandet «Båndtvang» opp før «dos Mosquitos» entrer scenen ved Brygga Bar. Her er det 150 kroner i inngangspenger, men lørdag og søndag er det både gratis adgang og parkering.

– Etter en forsiktig start i fjor, er vi i år oppe i mer enn 60 utstillere, forteller Slippens daglig leder Gretha Zogbaum og bryggemarked-ansvarlig Karoline Zogbaum, i en pressemelding for arrangementet.

Det blir stands med alt fra båtmotorer til maritim kunst. Redningsselskapets frivillige sjøredningskorps vil også i år være tilstede med skøyta «Uni Oslofjord», og på bryggemarkedet blir det kronerulling til inntekt for et formål som fremmer sikkerheten til sjøs. Arrangøren starter med å gi fem kroner for hver vaffel som blir solgt. Det blir også loddsalg hvor man kan vinne en seilbåt.

– Vi  ønsker å skape god stemning på bryggekanten, både for lokalmiljøet og tilreisende. I tillegg til konserten fredag kveld vil det bli forskjellig underholdning ved Bryggas Bar både lørdag og søndag, heter det i pressemeldingen.

Bryggemarkedet er åpent fra klokka 12 lørdag og søndag 16. og 17. juni.

Powered by Labrador CMS