Idol-Ali tar båtlappen og kjøper sjekte

Alejandro Fuentes (Idol-Ali) gir seg ikke med båtlivet. Til P4 sier han at det blir sjekte neste gang. 

Publisert

Angrende synder. Alejandro Fuentes ønsker nå å reparere den store cabincruiseren han krasjet i brygger og andre båter i helga. Men sier til NRK Sørlandet at han ikke vil gi opp sjølivet av den grunn. Nå skal det bli sørlandssjekte og Båtførerbevis på den ferske båtføreren.

Idol-Ali fikk seg en skikkelig støkk da han mistet kontrollen over båten da han skulle legge til kai på Fiskebrygga i Kristiansand søndag. Han braste rett inn i flere båter, folk måtte hoppe i sjøen, og to personer måtte ha legehjelp.

Alejandro Funtes fikk i etterkant kritikk for at han ikke visste hvordan han skulle behandle en 34 fot store båten med to motorer på totalt 520 hestekrefter. Etterpå gikk Ali selv ut og beklaget det hele, og innrømmet at det var latterlig dumt av ham å kjøpe en slik båt i følge TV2.

- Nå skal jeg ta lappen med en gang, klart det! Båt er jo ikke så vanskelig, men man må respektere sjøen. Det hadde mye motorkraft, men det er jo ikke første gangen jeg kjører båt. Når du skal legge til kai og folk begynner å skrike og du får panikk, så mister du fort kontrollen. Det var det som skjedde. Jeg tror det kan skje med alle, sier Alejandro Fuentes til P4.

Powered by Labrador CMS