Hydrolift 33 med kabriolet
Hydrolift 33 med kabriolet
Hydrolift 33 med kabriolet
Hydrolift 33 med kabriolet

Hydrolift 33 med kabriolet

Hydrolift har tatt seg som mål å finne balansen mellom hastighet og komfort når de lanserer en 33-fots fartsbåt med kabriolet.

Publisert Sist oppdatert

Det snakkes om balanse mellom en komfortabel tur og høyhastighet når Hydrolift nå lanserer deres nye fartsbåt Og fartspotensialet er stort, med en topphastighet på over 75 knop om du velger den kreftigste motoriseringen. Du får den både med en og to motorer, og det er opp til deg om du vil ha diesel eller bensin.

Også med overnatting

På tegningen ser det ut som at Hydrolift har klart å designe en sportsbåt som også tar seg godt ut med kabriolet. I cockpiten får den bra med benkeplass og en sportslig førerplass. I cockpiten skal det være plass til sju personer. Den får også overnettingsmulighet i kabinen under fordekket. Ifølge spesifikasjonene skal båten få soveplass til så mange som fem personer. Hydrolift nevner at her blir det også mulighet for å se på tv, eller lytte til musikk.

Snart lansering

Over motoren får Hydrolift C-33 Cab to store solsenger, og helt akter er en stor badeplattform som hører til en sommerbåt som denne.

Hydrolift lover i en pressemelding en båt med en prestasjonsnivå som ingen cruiser kan matche. Båten lanseres allerede i første kvartal i 2012.

Hydrolift C3-33 kan ligne på Hydrolift C 32 Sun RR som ble presentert på Sjøen for alle i vinter, og sjøsatt i september, med en topphastighet på 90 knop.