PLOTTERTRENDER

Trendy nyheter i mange prisklasser

Vi skal her se på noen av nyhetene for sesongen og omtale dem i korthet. Test av en rekke av disse produktene kommer i nær fremtid i Båtliv.

Publisert Sist oppdatert

Raymarine Axiom og Lighthouse 3

Vi har tidligere omtalt Raymarines nye stolthet og viktigste «fish-finder» for sportsfiskerne. (se Båtliv 2-2017 og filmarkiv) Samtidig med at Axiom har flere nye egenskaper, styrkes den nye 4-kjerners prosessoren med lanseringen av Lighthouse 3 operativsystemet. Systemet er lynkjapt og har etter våre erfaringer det mest imøtekommende og intuitive skjermbildet på markedet for øyeblikket.

Utviklerne har lyttet til brukerne og strukket seg langt for å innfri deres ønsker. Listen er fortsatt lang, og Raymarine lovet under deres pressevisning i Italia at det kommer flere oppdateringer allerede denne sommeren. Det vil gjøre et supert lodd enda bedre og enda flere vitale funksjoner for sportsfiskere. ES-serien står fortsatt som en toppmodell og med oppdatering til Lighthouse 3, vil det blåse nytt liv i et heftig instrument som for mange også vil være et bedre valg en Axiom grunnet tilkoplingsmuligheter og annet.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

49,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

495,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER