Høytrykksvaskere som mener alvor
Høytrykksvaskere som mener alvor

Høytrykksvaskere som mener alvor

Nilfisk-ALTOS nye Neptune høytrykksvaskere for profesjonelle brukere må være en drøm under vårpussen og ved rengjøring av brygger og kaianlegg.

Publisert Sist oppdatert

Hele åtte nye diesel- og bensindrevne høytrykksvaskere lanseres nå i de populære Neptune PE- og DE-seriene. Maskinene har pumpetrykk fra 200 til 240 bar og leverer vannmengder fra 860 og opp til 1450 liter i timen.

DE-serien er dieseldrevet, mens PE-serien er bensindrevet, og samtlige modeller er utstyrt med el-start, keramiske stempler, messing toppstykke og Nilfisks «EcoPower»-vannkokesystem, med et effektivitetsnivå på 91 prosent.

– Dette medfører effektiv vasking og lavere drivstoffkostnader. Serien er mye brukt til rengjøring av større industri- og anleggsmaskiner, store kjøretøy, byggmasse og rør samt til rengjøring av veger og det offentlige rom generelt, sier salgssjef Vidar Dammen i Nilfisk-ALTO i en pressemelding.

Ifølge Dammen bygger serien videre på tidligere suksessfaktorer for disse kraftige høytrykksvaskerne: Effektiv rengjøring, driftsikkerhet og enkel betjening.

Powered by Labrador CMS