Plussartikler

Nøkkelen til innlogging på nett er den epost-adressen vi har registrert på deg. Når du er logget inn husker nettleseren deg.

På nett blir det satt et token (informasjonskapsel) i din nettleser straks du logger deg inn i en plussartikkel. Dermed forblir du innlogget på enheten i en måned fremover. Skal du lese plussartiklene på andre enheter må du logge inn igjen. Du kan administrere ditt abonnement og velge eget passord på "Min side".


Glemt passord

Glemt passord

Har du glemt passordet ditt kan du endre det via Min side. Velg knappen for glemt passord og oppgi din epost og ønsket passord. Du vil få en epost tilsendt for å bekrefte endringen.

Hvordan logger jeg inn?
Når du kommer til en sak som krever innlogging vil du kunne logge inn ved å klikke på teksten "Allerede abonnent - logg inn her". Du vil da bli innlogget og husket.

Hvilken informasjon må jeg oppgi for å logge inn?
Du må oppgi brukernavn, som er epost-adresse, og passord. Dersom vi ikke har registrert din epost-adresse fra før av må du ta kontakt med kundeservice. Send mail til [email protected].

Jeg har logget meg inn på Min side, men får allikevel beskjed om å logge inn på artikkelen. Hvorfor?
Nettsidene og abonnementssystemet som gir deg "Min side" er to forskjellige systemer, og du må derfor logge inn på disse uavhengig av hverandre. På "Min side" kan du administrere ditt abonnement, som passord og adresse etc. Du behøver da heller ikke være innlogget på "Min side" for å lese artiklene, men må gjøre dette når du skifter nettleser, for eksempel om du er logget inn på PC og skal lese på mobil første gangen.

Jeg er abonnent, men får ikke logget meg inn med epostadressen
Da har vi ikke registrert din epost-adresse i vårt abonnementsregister. Ta kontakt med kundeservice for å få registrert deg. Send mail til [email protected] eller ring oss på 66 76 49 50.