Himmelblå italiensk designbåt

Italienerne er ledende på design. Det er WallyPowers himmelblå 64-foter et bevis på.

Publisert Sist oppdatert

» Se vår bildespesial!

Den 19 meter lange motedronningen er en overgang fra WallyTender til de større WallyPower-yachtene, med de kjente linjene mange kjenner fra WallyPower.  Men yachten er mer enn design, den skal vissnok også ha gode sjøegenskaper. Fort går den også. Med to 1550 hestekrefters motorer og vannjet fra Rolls-Royce skal den klare 50 knop.

Futuristisk og minimalistisk

I kjent WallyPower-stil har den store glassflater. Bak glassfasaden er en av de mest moderne og fremtidsrettede førerposisjonene vi har sett, designmessig. Foruten innslagene av svart karbon har resten av interiøret fått en himmelblå, elegant farge. Vi vil tro at enten liker du den, eller så liker du den ikke. Ved siden av førerstolen, som er på babord side, er det også plass til en sidemann, eller en navigatør. På babord side er to tilsvarende stoler, og for at de skal få følge med er det også en kartplotter.

Resten av salongen er ganske så minimalistisk, med et salongbord på hver side og en sofabenk. Ute på dekket er to lengre solsenger som også kan brukes som sitteplasser. Helt akter på badeplattformen er badetrappen, og da snakker vi om en skikkelig trapp, og ikke det som på skipsspråket ville blitt kalt leider. Trappen kan selvfølgelig legges ut elektrisk.

Produsenten skriver at fordekket også kan brukes som et soldekk eller andre sosiale aktiviteter.

Mange valg å ta

På badet fortsetter innslaget vi har sett av karbonfiber. Eierens suite har et tilhørende bad i samme størrelse som i WallyPowers 118-foter.

Kjøperen har valget mellom tre forskjellige layout-løsninger, enten med to kabiner, eller to alternative løsninger med tre kabiner, en av dem med VIP-kabin. Velger du to kabiner utnyttes hele bredden til hver kabin. Du bestemmer selv, avhengig av kontoen, hvordan de kabinene skal se ut. Verftet tilbyr et utvalg av forskjellige stilarter. Hver båt skal reflektere kjøperens personlighet. Båten leveres også med svart, matt skrog, om den metalliske himmelblå fargen ikke faller i smak.

Produksjonen startet forrige måned, og rederiet vil produsere seks båter i året. Til sommeren skal fem båter være klar til levering til nye eiere.