Her er den nye James Bond båten

Sist måtte han hamle opp med erkeskurken Mads Mikkelsen om bord i hans 108 fots store Predator. I den nyeste filmen Quantum of Solace går det enda fortere når han entrer 43 Superhawk.

Publisert

For tredje gang er Sunseeker inne med båter i en James Bond film. Turid Gotteberg i Sunseeker Norge er mektig stolt over at hun representerer båten som både ble kårets til europas beste motorbåt i fjor, og nå også på gadgetlisten til selveste James Bond.

Båtliv testet båten allerede for et år siden. Der skrev vi blant annet;

”Superhawk 43 er i likhet med sin forgjenger ingen familiebåt. Dette er en båt for par og enslige, helst uten barn. Leverandøren velger å kalle lugaren for salongkabin. Kabinen er nemlig en forlengelse av salongen. Her kan det skjermes av med en kraftig gardin. Har man overnattingsgjester er det mulig å gjøre L-sofaen i salongen om til køyeplass. I tillegg er det mulig å overnatte på de to store solsengene. Kalesjen kan da settes opp, hvis gjestene ikke foretrekker å sove under åpen himmel”. Bedre kan det vel ikke utrykkes på vegne av den evige ungkaren James Bond.

Filmen vil få premiere 31.oktober, og James Bond er ulaslelig og engelsk, liker Sunseeker å smykke seg med det samme.

Den mest spektakulære båtscenen Sunseeker har vært med på i en James Bond film var da en Superhawk 34 deltok i en båtjakt ned Themsen i over 50 knop. Det var i filmen THE WORLD IS NOT ENOUGH fra 1999. Se film av båten

Powered by Labrador CMS