Greenline 33 - størst i verden

Seaways Greenline 33 Hybrid ble satt i produksjon i januar 2010. Båtene selges nå i 28 land, og utgjør med dette den største hybridflåten i verden.

Publisert

POPULÆR HYBRID: Greenline 33.Foto: Greenline.

 

Greenline 33 ble introdusert for publikum høsten 2009, og med 220 solgte båter i løpet av to års produksjon er den blitt bestselgeren i denne størrelsen på verdensbasis.

Som markedsleder i hybridbåtliv-segmentet har Greenline bidratt til øke fokuset på miljøvennlig båtliv ved å redusere drivstoffforbruket. Med hele 17 International Boat of the Year, Design- og utmerkelses-priser å vise til, er Greenline den båten som har mottatt flest ærespriser gjennom historien.

 

Greenline hybridbåter er bygget av Seaway i Slovenia, og tegnet av J & J Design. Deres fellesnevnere er at de ikke lager mye støy og eksos, har lavt drivstofforbruk og høy komfort.

Hybrid-teknologien som brukes er en parallellhybrid bestående av diesel og elektrisk fremdriftssystemet som er koplet til Lithium-batteribank og en solcellepanel på hyttetaket. Greenline-båtene er bygget med vinylester og glassfiber for å oppnå en sterk men samtidig lett konstruksjon.

 

Greenline-serien består i dag av Greenline 33 (den første), Greenline 40 (den nyeste), og Greenline Ocean Class 70 (den havgående hybriden).

Powered by Labrador CMS