Grease uten gris
Grease uten gris

Grease uten gris

Lanpro har utviklet grease med fett som er nedbrytbart og inneholder kun naturlige, giftfrie råstoffer.

Publisert

I en pressemelding skriver importøren Relekta at Lanopro Wire Grease 50-70 G er godt egnet til beskyttelse av ståltau, wire, lead-in kabler, seismologiske kabler, kabler i seilrigg og lignende. Spill eller søl i sjøen eller naturen generelt er ufarlig, da fettet er fullstendig biologisk nedbrytbart. Ettersom det er 100 prosent naturlige råstoffer er den fri for giftige stoffer og er helt ufarlig for miljøet og ikke minst for menneskene som håndterer fettet.

Lanopro er Wire Grease 50-70 G er et fast fett med rustbeskyttende og smørende egenskaper, spesielt utviklet for ståltau og wire. Fettet påføres som en coating og lager et beskyttende lag mot korrosjon. Laget som dannes, er værbestandig og gir beskyttelse under krevende forhold.

Dette greaset har også ifølge pressemeldingen evnen til å penetrere mellom kordeller. Det gir god smøring og reduserer skadelig friksjon og slitasje og forlenger levetiden på utstyret. Fettet vil ikke sprekke eller flasse av og forebygger korrosjon i lang tid, ifølge pressemeldingen. Dryppunktet er på over 240oC.

Powered by Labrador CMS