Godt salg på båtmessen

Søndag ettermiddag var det meget god stemning blant utstillerne på Båter i Sjøen. Nøkkelordene er mye publikum, godt salg og nydelig vær.

Publisert

Og kalle årets messe så langt for en suksess er vel ikke langt unna sannheten. Båtliv gjorde en liten rundspørring søndag middag.

-Vi er meget fornøyd så langt. Hittil har vi solgt 8 båter til en gjennomsnittlig verdi på en halv million. Det er stor spredning i hva folk vil ha, og det er faktisk solgt båter i alle segmentene som vi fører, sier markedssjef Pål Bustad hos Fische Marine.

Fische selger Sting, Nordkapp Zodiac og White Shark og representerer Evinrude i hele Skandinavia.

Vi skrev i går om nyheten Smartliner, de hadde solgt i alt tolv båter, og var mer enn smørblide når vi oppsøkte dem.

Også Kellox kunne rapportere om meget bra messe så langt. Morten Pettersen fortalte at de så langt hadde solgt 8 båter, men hadde mange kontrakter på gang. I fjor hadde de på samme tid solgt to båter.

-Vi vil egentlig ikke konkludere før neste mandag vi. Da har vi fått et endelig svar fra alle som har vært her for å si de vil jobbe videre med et eventuelt kjøp, sier Pettersen.

Vi i Norsk Maritimt Forlag med Båtliv og Seilas og Båtguiden i spissen har også hatt en meget god messe.  Frem til klokken 13:00 på søndag hadde vi solgt 200 abonnementer, og Trygve Jæger som leder salgskorpset vårt på messen sa det hadde vært enorm respons fra et særdeles båtinteressert og fokusert publikum.

Powered by Labrador CMS