Prosjektleder Anna Andresen er optimistisk i forhold til nye Sjøen for alle.
Prosjektleder Anna Andresen er optimistisk i forhold til nye Sjøen for alle.

– God respons for nye Sjøen for alle

Båtbransjen viser en interesse for deltagelse på Sjøen for alle, ifølge arrangøren.

Publisert

Etter at påmeldingen til Sjøen for alle åpnet tidlig i vår, har det ifølge arrangøren vært stor pågang med aktører fra båtbransjen som ønsker å være med. Mange har benyttet seg av rabatten for tidlig påmeldelse. Arrangøren opplyser i en pressemelding at båtmessen har fått et bredt utvalg av utstillere.

- Allerede har aktører som Brunswick, Erling Sande, Kellox, Loxkel, Frydenbø og Yamaha bestilt plass på messen. Trenden er også at påmeldte ønsker større stands enn de har hatt tidligere. Det er tydelig at bransjen synes det er viktig å stå sammen og løfte den tradisjonsrike messen opp igjen, sier prosjektleder Anna Andresen i pressemeldingen.

Hun sier videre at båtbransjen viser tydelige signaler på at de ønsker å være med Sjøen for Alle, når den igjen flyttes til Norges Varemesse 18. - 22. mars i 2015. Tre av fire haller er solgt, og mange norske motorbåtaktører er påmeldt. Hun opplyser i pressemeldingen at nå skal Norges Varemesse fokusere på å lage en opplevelsesbasert og interaktiv båtmesse med den bredden som ønskes.

- Vi jobber ekstra hardt med er å få lagt til rette for seilbransjen og store båter, som er veldig viktig for oss at kommer inn igjen på Sjøen for Alle. Det konkluderer vi med etter alle evalueringer og tilbakemeldinger. Vi jobber nå med å finne gode løsninger for aktørene. Tiden fremover vil også bli brukt til å arbeide med innholdet på messen. Vi lager en båtmesse med en ny energi og kvalitet, som vil gi en unik opplevelse for utstillerne og de besøkende, forteller Anna Andresen i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS