Stor bildespesial fra Europas største flytende båtutmesse

Glamour og mangfold

Cannes Yachting Festival er Europas mest varierte. Her finner vi 630 båter fra 6,5 til 172 fot.

Publisert Sist oppdatert

September hvert år arrangeres Cannes Yachting Festival, som har posisjonert seg som Europas største flytende båtmesse. Og det er også Europas mest glamoriøse, om vi ser på mangfold. I størrelse er det Monaco Yacht Show, der det stilles ut hele 125 superyachter, der tendere stilles ut sammen med vannleker. Cannes Yachting Festival har variasjonen som er mer interessant for nordmenn som ønsker å besøke en annerledes båtmesse. Vel å merke er det ikke så dyrt å komme seg til Cannes Yachting Festival.

Det går fly direkte til Nice, og  videre er det en halvtimes busstur inn til Cannes, der man går av nærmest ved dørstokken til båtmessen. Prisen på flyreise fra Oslo til Cannes er også overkommelig.

I tillegg til båter er det også utstyr på denne båtmessen. I alt er det 530 utstillere, og seks av ti kommer fra andre land enn Frankrike. I alt er stilles det ut 630 båter. Til sammenligning var det 270 båter som ble stilt ut på Båter i Sjøen forrige uke. Av båtene som nå stilles ut er 191 av dem nyheter. Og er man ivrig på å se på de større båtene, så er  140 yachter fra 22 til 52 meter i lengde. Seilbåter er det også bra med her. I alt er det 120 seilbåter og 45 flerskrogsbåter, ti av dem uten mast.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 949 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS