Gir gass med Prestige

Heitmann Marin hyrer inn Lars Sigve Bilstad for å selge Jeanneaus Prestige-serie til nordmenn.

Publisert

Jeanneau har hatt stor suksess i Norge med salget av de mindre motorbåtene i den såkalte Merryfisher-serien, som er styrhusbåter med utenbordsmotor.  Seilbåtsalget er også i medvind. Nå satser den franske fritidsbåtprodusenten på salg av større motorbåter i Norge.

Forhandler for motorbåtene i Prestige og NC-serien er Heitmann Marin, som også selger Jeanneaus seilbåter i Norge. Heitmann ansetter nå Lars Sigve Bilstad for å sette fart i salget av de større motorbåtene. Han er ivrig båtmann, utdannet ingeniør og med bakgrunn fra  marketing i IT-bransjen.

Les også: Satser 740 millioner kroner

Ambisjonene er klare: Med Prestige-serien ønsker Jeanneau å ta opp konkurransen med Princess i Norge. – Vi vet at dette vil ta tid, men Prestige er et godt produkt til en god pris. Vi kommer til å satse på blant annet events for å få opp salget, sier Bilstad til Båtliv, som har argumentene klare:

–    Den norske kronen er sterk. Produsentene har ledig kapasitet. Det er nå du kan gjøre gode kjøp, sier han.

 

Markeds- og salgsdirektør for Jeanneau i Europa, Martin Schemkes, ser lyst på utsiktene for Prestige og NC i Norge. – Mange blir kjent med Jeanneau gjennom de mindre modellene, og vi må holde på dem gjennom god service, sier han.

Les også: Ny Jeanneau med egen vinkjeller

Powered by Labrador CMS