Gedigen dagsturbåt

Ibiza-gründer Helge Duus har med sitt nye prosjekt Adriatic 2011 hatt en ønske om å skape en serie tøffe bruksbåter som skal ivareta luksusfølelsen også for de som ikke prioriterer bokomfort.

Publisert

Mannen bak Norges mest populære båter IBIZA legger nå all energien sin inn i en ny serie båter som skal vekke oppsikt. Nye Adriatic skiller seg så definitivt ut. Med sin store 40 fots flybridgecruiser tilfredsstiller han alles ønske om en stor og god bobåt med tre sovekabiner. Med den nye linjen bruker han samme skrog, men nå satser han på andre brukergrupper.

Adriatic 2011 skal dekke behovet for de som ønsker seg en stor og trygg dagsturbåt, som tar seg raskt ut og inn, med plass til mange venner for bading og gode måltider. Den kan også utsyres for profesjonelt bruk, og bli en type comuterutgave ikke ulik den Askeladden bygget for et par år siden.

-Sove kan man jo gjøre i land. Jeg tror mange voksne, sånn som meg, heller ønsker en båt hvor man kan samles om et godt måltid eller bare være på sjøen for å bade og kose seg,  sier Duus. 

Fakta om båten:

Lengde: 12,6 m

Bredde: 3,8 m

Motorer: Volvo Penta 370 til 600 hk

Fartsområde: 28-36 knop

Båtliv on Facebook

Powered by Labrador CMS