Gamle båter blir som nye

Kristiansandbedriften Seasit sitter på flere tusen maler fra eldre og nyere båter, og tilbyr nå oppgradering av bruktbåter til 2013-nivå.

Publisert

Siden 1967 har Seasit produsert stoler og puter til den Skandinaviske båtindustrien. Det vil si at de har laget den polstrede innreding til de fleste, og største båtbyggerene i Norge og Sverige, noe som gjør at vi har de originale malene til alle disse båtene.

– Ved vår kompetanse, har vi bistått de forskjellige båtbyggerene med nye løsninger og vært innovative med nye løsninger, bedre skum, riktige råmaterialer for å skape et produkt som skal gjenspeile vår kompetanse og det kvaltitetsproduktet kundene ønsker, sier daglig leder i Seasit Glenn Furuholt i en pressemelding.

Oppgradering

Han forteller til Båtliv at for første gang, skal de nå hendende seg til forbrukerne, til de som ønsker å sette sitt preg på båten de akkurat har anskaffet seg, eller til de som skal selge båten sin, men som ser at farger og utførelse trenger en oppgradering til 2013 nivå. Furuholt forteller også at de  har også kunder som ønsker å sette båten i stand slik den så ut den gangen den var ny.

– Mulighetene er mange, og kundens ønsker blir satt i fokus, de fleste farger materialer som er i bruk, har vi på lager, skulle ønskene være andre enn dette, så har vi ett nettverk som kan kjøpe inn de fleste ting, sier Furuholt.

Stor portofølge

Seasit har laget seter til mange båter, som Windy, Nimbus/Maxi, Nidelv, Skibsplast, Hydrolift, Ibiza, NB Marine, Nordwest, Viknes, Skilsø, Polarcirkel og Pioner, for å nevne noen.

– Med mange tusen orginale maler, og utallige forskjellige og standar stoler, vil vi kunne tilføre båtbrukere en oppgradering av båten du allerede har, og gi den en nyhetsfølelse av det du sitter på, og som er en slik stor del av inntrykket av helheten i en båt, sier Furuholt.

Powered by Labrador CMS