Full fart for ny Marex

Mange kjøper den nye Marex 320 ACC  i et marked som lysner.

Publisert

– Vi har solgt 11 stk av 320 ACC, etter vi lanserte den på Båter i sjøen i september, forteller salgs- og markedsansvarlig Thomas Aalrud i Marrex, og fortsetter:

– Fire er solgt til forhandlere i utlandet, resten direkte til kunder i Norge. Det har vært veldig mange kunder som har ventet på denne modellen, så

interessen har vært enorm. Storesøster 370ACC har jo banet vei, så det har vært mye lettere og billigere å markedsføre denne nye modellen.

Les også: Markedest mest rommelige båt på 32 fot

Privatliv

Aalrud forteller at den nye akterkabinsbåten er nominert til de to gjeveste prisene i båtbransjen, nemlig «European Motorboat of the year Awards», som blir delt ut under London Boat show i Januar 2013 og  «European Power boat of the year», som blir delt ut under Düsseldorf International Boat show,  også i Januar.

-    Hva er det kundene verdsetter med denne båten?

– Jeg tror kundene verdsetter mange ting med denne modellen, den har jo like brede dollbord som en 40 foter, så det er svært lett å manøvrere seg rundt på båten, tradisjonelt sett har jo en akterkabin båt vært mye klatring. At pantry også er oppe i cockpiten er en vinner, folk vil ikke lenger stå nede under dekk å lage mat, da føler man seg mere isolerte vekk fra familien og

venner man har sittende rundt spisebordet i cockpiten. To store separate kabiner på hver sin ende av båten er også populært, da får man mere privatliv.

– Vi får også mange tilbake meldinger på at det er veldig bra med den stor dusjen som også har full ståhøyde. Det finnes ingen annen båt på denne størrelsen med tilsvarende lagringsplass i skap og skuffer.

Barnefamilier

- Hvordan forventer du at båtsalget vil utvikle seg videre inn I neste år?

– Vi forventer at båtsalget vil bli litt bedre enn det var i 2012. Ingen drastisk endring, men en positiv liten bedring.

- Hvem er dagens båtlkjøpere?

– Dagens båt kjøpere er barnefamilier som har sittet lenge på gjerdet og ikke gjort noen oppgraderinger på båtfronten, de siste årene. De ser nå at verden ikke kommer til å rase sammen allikevel, så de tør nå å gå ut å handle båt igjen. Denne trenden, tror vi kommer til å forsette utover i 2013, forteller Thomas Aalrud.

Powered by Labrador CMS