UTVIDER: Frydenbø Marine har inngått avtaler med flere nye forhandlere for Sting og Nordkapp. Bildet viser modellen Sting 725 pro.

Nye forhandlere for Nordkapp og Sting

Frydenbø Marine utvider forhandlernettverket i Norge, Spania og Frankrike.

– Lokalisert i Vågåholmen og Bodø, er Arnulf Hansen & Co kjent for sin maritime ekspertise gjennom generasjoner. Dette samarbeidet styrker nærværet av Nordkapp og Sting i båtmarkedet i Nord-Norge, skriver firmaet i en pressemelding.

Det innledes også samarbeid med Solheim Diesel AS i Florø. Selskapet har over 40 års erfaring og vil øke tilstedeværelsen for Sting-merket på denne delen av Vestlandet.

Arcachon Marine i Arcachon på østkysten av Frankrike blir på sin side forhandler for Nordkapp.

– Dette partnerskapet gjør at vi kan tilby våre franske kunder tilgang til vårt innovative, norske design og sjødyktighet som Nordkapp er kjent for, skriver Frydenbø.

Også Mallorca-baserte Multimarine Alcudia S.L skal selge Nordkapp. Ifølge Frydenbø er dette en velkjent båtbransjeaktør på øyen, og selskapet vil også sørge for Nordkapp-debut på Palma International Boat Show.

Frydenbø Marine har hovedkvarter i Sarpsborg og omfatter selskapene Frydenbø Boats, Frydenbø Boat Production, Outboard Service Nordic og Frydenbø Milpro. Frydenbø Marine er igjen en del av bergensbaserte Frydenbø Group, som startet opp innen verksteds- og skipsindustri på Laksevåg for over 100 år siden og som nå driver forretning på en lang rekke områder innen bil, båt, industri og eiendom.