Askeladden C61 Bowrider og Center Console

Tilbake til fremtiden

Askeladden har utpekt C-serien som fremtidens modeller i det sportslige familiebåt-segmentet. Sjøglede og sjøsikkerhet blir godt ivaretatt, og med gunstige priser blir båtene tøffe utfordrere i markedet for skjærgårdsjeeper.

Publisert Sist oppdatert

Samtidig innebærer nyhetene C61 Center Console og C61 BowRidernoen dugelige steg tilbake til røttene.

Nå må ikke «tilbake til røttene» oppfattes som at C61 byr på oransje-inspirert nostalgi. Uansett hvor praktiske og funksjonelle de gamle Askeladdene var, har tiden og utviklingen gått langt og fort videre. De nye båtene er dermed hypermoderne, svært komfortable og temmelig raske, samtidig som de er og blir folkelige familiebåter.

C-serien er fellesbetegnelsen på Askeladdens raskere og sportslige båter, mens P-serien videreføres som merkets mer bastante bruksbåter. I fjor kom den kjappe og flotte daycruiseren C75 Cruiser og den interessante søstermodellen C75 Center Cabin. I tillegg har Askeladden beholdt de to noe eldre C62-modellene. Alle båtene i C-serien er påhengsmotordrevne, og som de andre Askeladden-nyhetene de siste årene er modellene et resultat av samarbeidet med polsk-britiske Parker.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 949 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS