Fornøyd utstiller i Bergen

Smart Marine var fornøyde med responsen på nye Merry Fisher 855 Marlin på Dra til sjøs-messen.

Publisert

Smart Marine er blant de få aktørene i båtbransjen som har hatt nær dobling omsetning i årene 2009, 2010 og 2011. Daglig leder Jarle Vikingstad melder om god respons på helgens messe i Bergen.

–    Det var bra besøk og mange besøkende i kjøpsmodus med seriøse diskusjoner rundt båt og priser selv om vi hadde fire årstider i løpet av en time. Det ser ikke ut som om Bergensere bryr seg  om det snør eller regner vannrett, sier Jarle Vikingstad, og fortsetter:

–    Vi har de første demokjøringene allerede i dag så det ser bra ut. Sesongen har startet over fjoråret og det ser ut som at sesongen blir stabilt god som i fjor for vårt firma.

–    Jeanneau Merry Fisher 855 Marlin er det stor interesse for. Etter responsen og dømme så forventer vi og selge ti slike båter i år. Dette er en meget bra båt som er kompakt og solid bygget  til ca. 900 000 kroner, men volumet ligger i dag på båter til ca. 450 000, forteller Jarle Vikingstad i Smart Marine.

Siste offisielle regnskaptall for Smart Marine viser en omsetning i 2011 på 33 millioner kroner, og et driftsresultat på halvannen million.

Powered by Labrador CMS