FINNMASTERS ALUMINIUMSSERIE

Firedobbelt aluminiumdose

Da Finnmaster skulle kaste seg inn på det utrolig mangfoldige finske alumiumsbåtmarkedet var ikke én båt nok. Neida, fire måtte til!

Publisert Sist oppdatert

Båtliv prøvekjørte modellene R6, R7 og R8 i Finland i fjor. I tillegg ble den nyere Husky R5 prøvekjørt separat i juni i år.

Allerede før testene startet var det noen spørsmål som meldte seg. For det første: Er det behov for flere aluminiumsbåter fra Finland? Svaret et at det kan bare kundene avgjøre. Men det er ikke lett å orientere seg i markedet. Den stadig tøffere konkurransen mellom de finske båtbyggerne innebærer at Silver i 2017 kommer med mer rendyrkete bruksbåter uten glassfiber innerliner, mens Yamarin - som i likhet med Buster nå er kjøpt opp av Yamaha - lanserer nye modeller som legger seg tettere opp til Silvers tradisjonelle domene. Samtidig antar Busters modellutvalg stadig større og større omfang … og ennå har vi ikke nevnt de andre, finske båtbyggerne som bygger gode alubåter. Hvor mange blåhvite lettmetallmodeller finnes det på markedet. Vel, det er mange!

Om vi får lov til å strekke strikken litt vel langt er det mulig å slå fast at Finnmaster med Husky har siktet seg inn sånn omtrent midt mellom Busters smårøffe og tøffe altmuligbåter, Yamarins kjøremaskiner og Silvers litt mer komfortorienterte familiebåter.

Les mer her:

HUSKY 5

HUSKY 6

HUSKY 7

HUSKY 8

Powered by Labrador CMS