Fiske Filet eller kotelett? – Er torsken fra én kilo og oppover, er det en koketorsk. Er den mindre, passer den best til filetering og steking, forklarer kaptein Roger Hammerø på M/S «Trygg». Linn Krogh Hansen Publisert fredag 01. august 2014 - 00:00 Sist oppdatert fredag 25. september 2015 - 14:33 Del på Facebook Del på Twitter Del på e-post For å lese denne saken må du være abonnent Allerede abonnent? Logg inn her Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud: Digitalt månedsabonnement 79,- pr. måned BESTILL HER Digitaltårsabonnement 699,- pr. år BESTILL HER GullabonnementBlad og digital 949,- pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner BESTILL HER Allerede abonnent? Logg inn her Gå til Min side ✕ praktisk båtliv
ANNONSØRINNHOLD FRA KOLIBRIS Utslippsfri bunnbehandling! Miljøet bespart og fremdeles effektiv etter 15 års bruk
ANNONSØRINNHOLD FRA SEATRONIC Årets nyheter fra Seatronic Butikken er nå spekket av spennende båtprodukter, og her viser vi frem noe vi har stor tro på.