Båtliv er mediepartner og du får med billett til Sjøen for alle når du kjøper Båtliv i løssalg.
Goldfish viser rå båter fra Norge
Riva stiller ut luksuriøs eleganse

Familievennlig Sjøen for Alle

Riva, Goldfish, Hydrolift, Feretti, Viknes, Marex, og interaktive opplevelser for hele familien, skal lokke folk til Sjøen for alle.

Publisert Sist oppdatert

I 2015 har Sjøen for Alle fulgt trenden fra båtmesser i utlandet, og tatt grep for å aktivisere publikum i større grad enn tidligere år, heter det i en pressemelding.

Piratforestillinger i sjørøverskip, skattejakt, kino, klatrevegg, radiostyrte båter og testing av standup paddle boards, kano og kajakk gjør besøket til en lek for både store og små. Lavere billettpriser og familiebilletter er på plass, og prosjektleder Andreas Ljones lover også vannsportunderholdning av internasjonal klasse i messebassenget:

-    Spektakulære flyboard show og jetski-show med vannscooter kjøres daglig, og lørdag forsøker VM-tittelholder Valerio Calderoni å sette verdensrekord i antall back-flips utført sammenhengende i messebassenget.

Foredrag og mat

OL-seiler Bjørnar Erikstad, Børge Ousland og Alex Rosén holder motivasjonsforedrag på årets båtmesse. Det samme gjør svenske Renata Chlumska som har klatret til topps på Mount Everest og The Seven Summits og padlet USA rundt.

Journalist Jørn Finsrud i Båtliv skal holde foredrag om hvilke motorbåter europeiske båtjournalister har kåret til de beste i Europa akkurat nå, og redaksjonssjef Axel Nissen-Lie i Seilas skal fortelle om årets beste seibåter.

Les også: Årets Beste Båter

Andreas Ljones sier:

-    I tillegg til den enorme bredden av utstillere og Norges- og verdenspremierer på båter og produkter som er representert, er programmet fylt med relaterte aktiviteter som gjør messen til en flerdagsopplevelse. Lørdag går Finansavisen Fashion Show av stabelen med Marit Strømøy som konferansier, og vi tilbyr båtførerprøven samt kurs i båthold og knutekunst. Dessuten har vi nye matkonsept som Sushi & Champagnebar, Beach Club med karibisk stemning og spisested med fokus på sjømat – alt for å sette folk i stemning til sommeren.

Båtliv-abonnenter får halv pris på billett til Sjøen for alle. Logg deg inn på sjoenforalle.no og tast inn ditt abonnementnummer.

Du kan kjøpe Båtliv i løssalg og få med billett til Sjøen for alle på kjøpet.