Enda større flytende båtmesse

Når Båter i sjøen 2007 åpner den 6. september er det 10. gang den arrangeres  på  Kadettangen i Sandvika. 

Publisert

Messen er for lengst fulltegnet både til lands og til vanns, skriver arrangøren i en pressemelding. Med nærmere 600 båter presentert i sitt rette element og nesten en nautisk mil med brygger samt 60 telt på land, er dette Nordens største, flytende båtmesse.

Båtene som vises er av modeller, størrelser og priser som passer for absolutt alle; fra små kajakker og småjoller til store, eksklusive båter, raske motorbåter, smekre seilbåter og praktiske familiebåter.  Langs strandkanten finner man telt med utstyr, elektronikk, klær og alt man trenger ved og på sjøen.

– Det er utrolig mange nyheter på messen, og spesielt spennende er det at vi kan presentere premierer som bl.a. Jeanneau 45 og Dehler 34.   På land finnes også utstyr, klær, organisasjoner og mye annet som har tilknytning til sjøen og sjølivet, forteller messesjef Aud Høva i pressemeldingen. 

– Det som er spesielt hyggelig med denne messen, er at man får oppleve båtene i sitt rette element; kjenne sjølukten, vinden og oppleve stemningen. Når man rusler langs strandkanten kan du kjenne duften av nydelig sjømat som vår gourmet-kokk Egil Nordeide lager i vårt store strandkjøkken.  Her får man både smake og lære å lage, fortsetter Høva.

På aktivitetsområdet på stranden er det også mange aktiviteter for barna.  Her kan man seile A-joller, padle, prøve AquaSkipper, fiske krabber og selvfølgelig kommer den populære redningsskøyta Elias som barna kan kjøre.  Det blir også mange andre ting som skjer i løpet av messen som bl.a. Rusken-aksjon under vann, realistiske redningsaksjoner med ”mann over bord” og ”båtbrann”.  Ved bryggen vil du også kunne besøke både Brannbåten,  Redningsskøyta og Politibåten. Båter i sjøen setter sikkerhet i fokus, og i løpet av messen kan man bl.a. ta båtførerprøven, både kurs og privatisteksamen og lære livredning.

Powered by Labrador CMS