NY DISTRIBUTØR: Torqeedo knytter til seg svenske Jan Comstedt AB som ny distributør i Norge. Foto: Produsent.

Ny distributør for Torqeedo i Norge

Fra 1. mars i år overtar det svenske selskapet Jan Comstedt AB som ny distributør for Torqeedo i Norge, Sverige og Danmark.

Torqeedo har de siste årene selv stått for distribusjonen i Norge. Fra 1. mars i år er det Comstedt AB, en veletablert og ledende distributør i Sverige, som overtar rollen. Selskapet har helt siden etableringen i 1983 hatt fokus på marine- og sportsfiskermarkedet. I 2022 ekspanderte virksomheten med aktiviteter i hele Skandinavia, inkludert Finland.

 250 000 solgte motorer

Torqeedo er en av pionerene i markedet for maritime elektriske motorer, med 19 års erfaring og mer enn 250 000 solgte motorer på verdensbasis.

 Comstedt har søkt etter et merke for elektrisk fremdrift for å utvide i det skandinaviske markedet. Med salg av mer enn 60 000 trollingmotorer til det svenske markedet har distributøren sett at etterspørselen etter elektriske motorer for fremdrift også øker blant trollingfiskere og hobbbyfiskere med landstedsbåter.

 Vil ha servicepartnere

Torqeedo har med sin nye Travel-familie, sammen med Cruise og Deep Blue-serien, et produktspekter for elektriske fremdriftsløsninger for de fleste båter.

 -Målet nå er å utvikle et nettverk av servicepartnere i alle land hvor vi opererer, sier selskapet i en pressemelding.

 Jan Comstedt AB omsetter i dag for cirka 150 millioner kroner og har 21 ansatte.