DVD om bunnstoff

Bunnstoffprodusenten Hempel gir sine kunder en gratis opplærings-DVD om påføring av bunnstoff.

Publisert

En 25 minutters DVD  viser deg det du trenger å kunne, for å påføre båten din bunnstoff;  fra å klargjøre overflaten til å velge riktig overflatebehandling til jobben. Du får et brukervennlig og førsteklasses kurs i vedlikehold av båt – med massevis av gode tips, praktiske råd og påføringsteknikker.

DVDen egner seg både for nybegynnere som vil lære  det grunnleggende, og for mer erfarne båtfolk som er ute etter å friske opp teknikken.

DVDen er inndelt i kapitler som omhandler ett bestemt emne innenfor overflatebehandling, for eksempel bruk av en- eller to-komponentprodukter eller reparasjon av skadede overflater. Hvert kapittel er igjen inndelt i forskjellige scener som viser deg nøyaktig hvilke produkter som trengs, hva du må gjøre, og hvordan du skal gjøre det.

DVDen kan  brukes både som et enkelt oppslagsverk når du gjør mindre jobber, eller for å gi deg oversikt når du skal utføre større overflateprosjekter. Gjennom hver praktiske demonstrasjon gir fortellerstemmen tydelig teknisk informasjon fra begynnelse til slutt. 

Vedlikehold av skrog og dekk av plast og tre vises på DVDen, som tar for seg produkter som overflaterengjøringsmidler, primere, mellomstrøk, sparkelmasse, toppstrøk, lakk og bunnstoff. I tillegg til at den viser de best egnede produktene for de forskjellige jobbene, gir den også råd om valg av gode påføringsforhold, om riktig sikkerhetsutstyr og om nødvendig verktøy.

 DVDen fås gratis hos de fleste Hempel- forhandlere.

For mer informajsjon kontakt:

Dag Andre Hoem

Hempel (Norway) A/S

Tlf.: +47 55 95 80 00

Powered by Labrador CMS