Over til Bergen:

Dra til Sjøs åpner dørene torsdag

Straks støvet har lagt seg etter gigantmessen Boot i Tyskland girer den vestlandske båtbransjen opp og inviterer til innendørsmesse på Straume ved Bergen

Publisert Sist oppdatert

Førstkommende torsdag åpnes nemlig Dra til Sjøs, landets nest største innendørs båtmesse. Som de siste årene er messen lagt til det store sportssenteret Straume Idrettspark, et kvarters kjøring fra Bergen sentrum. 

Totalt 12 000 kvadratmeter utstillingsområder, fordelt på en fotballbane, en håndballbane og en mindre sidehall skal lokke folket vestpå til messe.

Båtmessen har åpent til og med søndag. Det er gratis adgang på Dra til Sjøs, og her kan vi i følge arrangørene få se godt utvalg ulike båter, seilbåter, cabincruisere, daycruisere og skjærgårdsjeeper,til vannscootere og pilothusbåter.

I fjor trakk messen nesten 12 000 besøkende, kanskje blir denne rekorden slått i år? Tilbudet av båter er i alle fall godt.

I tillegg er det et fint utvalg tjenesteleverandører og en rekke salgsboder for utstyr til stede under Dra til Sjøs. Nærmere åtti utstillere har meldt sin ankomst til Straume Idrettspark.

Det er parkeringsmuligheter ved selve messeområdet, men disse plassene et av begrenset antall. Arrangørene oppfordrer derfor gjester til å benytte seg av Kystbygarasjen ved Sartor senter. Derfra vil shuttlebusser transportere båtlystne vestlendinger til selve messeområdet.