Dra Til Sjøs 2019:

Bra messeåpning - og nå kommer helgeinnrykket

Første dag av årets Dra Til Sjøs-messe på Straume utenfor Bergen lover godt.

Publisert Sist oppdatert

En rekke av forhandlere kunne allerede i går kveld melde om salg av flere båter og besøket så tilsynelatende meget bra ut til å være på en vanlig arbeidsdag. Også i dag er messen åpen, men det er trolig i helgen det store innrykket kommer. 

Og det er er mye å glede seg over for de mange båtinteresserte i landets kanskje mest fritidsbåtglade region. Ja, det er store, eksklusive og dyre båter på messen og i tillegg supplerer Princess-forhandleren sin messestand med åpent hus på hovedkontoret i Dolviken. Så det er absolutt muligheter for å drømme. Men hovedutvalget er og blir prismessig relativt overkommelige, praktiske og fornuftige familiebåter for folk flest. 

Dra Til Sjøs er altså ikke Boot Düsseldorf, med ekstremtutvalg og et firesifret antall utstillere, det er heller ikke en messe der så veldig mange blant publikum er mest opptatt av putefarger og  det siste innen design. Dette er mest av alt et jordnært, gemyttlig samlingssted der praktiske båtfolk og selgere med inngående kjennskap til det lokale markedets behov og ønsker møtes. 

Så anbefalingen er klar: Om du ennå ikke har vært innom årets Dra Til Sjøs er det bare å ta turen til Straume i helgen!