Det blir Oslo Boat Show
Det blir Oslo Boat Show

Det blir Oslo Boat Show

I følge arrangørene bak Oslo Boat Show blir det likevel arrangert båtutstilling på Tjuvholmen i slutten av april.

Publisert

Da årets messe skulle planlegges, i oktober 2012, ønsket ikke bryggeleverandøren Telebryggen å stå på avtalen fra året før. Saken ble ikke løst gjennom forhandlinger og ble så innklaget til Konkurransetilsynet. Der står saken, men nå har BI-Brygga i Sandefjord tatt kontakt med Oslo Boat Show for å hjelpe til med å arrangere båtmessen!

Marius Kragstad i messestyret forteller om en utrolig respons på oppslag i media etter at Oslo Boat Show anmeldte Norboat til konkurransetilsynet, og er glad for at det blir båtmesse i båtfolkets favør.

– Vi har blitt kontaktet av en stor del av bransjen som støtter opp om dette arrangementet. Mange utstillere har tatt kontakt, både båtforeninger og privatpersoner har kommet med tips og råd om mulige brygger og liknende. At BI-Brygga nå stiller opp og låner bort brygger redder hele messen, forteller Kragstad i en pressemelding.

BI-Brygga AS er totalleverandør av flytebrygger, utriggere, tilbehør og tjenester for marinaer og småbåthavner. Firmaet syntes det var veldig synd at et slikt bra og vellykket tiltak som Oslo Boat Show var i fjor, ikke skulle bli gjennomført i år på grunn av en slik konflikt.

-Vi så at vi hadde mulighet til å hjelpe og besluttet at dette var noe vi kunne stille opp på, selv om det er midt i høysesongen vår og vi i utgangspunktet har mye å gjøre, sier Stein Are Berg, daglig leder i BI-Brygga i samme pressemelding.

-Selv om vi nå grunnet kort tid ikke får arrangert en stor messe med 250 båter som planlagt, er vi utrolig glade for utviklingen i saken. Vi tar nå sikte på en messe med 90 båter, og vil satse for fullt mot 2014 sammen med Tjuvholmen, som i dag fremstår som hovedstadens nye bydel, og som egner seg perfekt for oss, sier Kragstad.

Advokat Thomas Sando i Steenstrup Stordrange, som representerer Oslo Boat Show i klagesaken hos Konkurransetilsynet, forteller at dette redder messen for i år. Sando påpeker samtidig at løsningen med BI-brygga kun er en midlertidig løsning, og at  klagen til Konkurransetilsynet opprettholdes.

-Vi mener det er viktig for norsk båtbransje med en gratis utstilling midt i sentrum på våren.  Det er tøffe tider i bransjen, og det er viktig at også små produsenter og forhandlere kan være med på tiltak for å øke interessen for båtlivet, forteller daglig leder i BI-Brygga.

Powered by Labrador CMS