Prøvekjørt: Cormate Chase 34

Elegant råtassfor den kresne

Cormate Chase 34 er en stor daycruiser med elegant design, mye plass i solen og rå fart. Dette er en båt for både ham og henne, om lommeboka tillater det. Prisen er fra snaue to millioner kroner og oppover.

Publisert Sist oppdatert

Man trenger ikke være båtvant for å verdsette de buede og negative linjene til Cormate. Designet har en smekker eleganse som appellerer til de fleste, men kjøreopplevelsen er skapt for den erfarne og kresne båtføreren som liker å leke seg på vannet.

Politisk ukorrekt eller ikke: Damene vil nyte å sole seg på fordekket eller solsengen akter om bord i denne båten, mens gutta vil elske de rå fartsressursene som kan slippes løs fra den sporty førerplassen. Doble maskiner med separat gir og gass gir en egen sportsbilfølelse. Og oi som det sparker fra når vi gir gass!

Båtliv fikk prøve båten en rask sving ut fra Cannes på Golfe de la Napoule i september. Det var veldig gøy, selv om det ristet fælt når båten passerte 40 knop i den skvalpete sjøen. Jeg la ut en live video på Facebook der det så ut som om vi spilte inn en milkshake-reklame, men båten gikk likevel utrolig fint i den rotete sjøen.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 949 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS