Grilltips

TO GRILLFLATER: Man kan tenne opp både i lokket og i bunnen av grillen, noe som gir to varmeflater.
LAVPRIS: Biltemas turgrill har noen svakheter, men prisen tatt i betraktning er den et veldig godt alternativ i båt. Lett å stue unna og enkel å bære i land.
FESTE: Magma-grillene leveres med en rekke ulike fester, blant annet et «bajonettfeste» til dørken.
PÅ LAND: Den runde Magma-grillen egner seg like godt på land som på rekkefeste ombord. Legg merke til lokket, som gir skjerming mot vinden.
GOD VARME: Den gassdrevne Cobb-grillen leverer nok varme selv med den lille propanflaske til å få god stekeskorpe – også med lave temperaturer utendørs.
LOKK: Takket være lokket får man ekstra høy varme på Cobb-grillen. Her stekes entrecote til perfeksjon.
EKSTRA KJØKKEN: Vi brukte Cobb-grillen som ekstra bysse ombord under et reportasjetokt på Vestlandet i april. Her tilberedes egg og bacon til frokost.
FESTE: Magma-grillene leveres med en rekke ulike fester, blant annet et «bajonettfeste» til dørken. (FOTO: KETIL SVENNBERG JAKOBSEN).

Tre favorittgriller

Båtgriller får man fra noen hundrelapper til flere tusen kroner. Men, hvilke passer best i båt? Vi har plukket tre kompakte favoritter i ulike prisklasser.

Hva slags grill egner seg best i båt? Skal man velge kull eller gass? Og blir den skikkelig varm? Plassen i de fleste båter er begrenset, og derfor er størrelsen på grillen av vesentlig betydning. Mulighet til både å grille ombord og på land er også viktig for mange.

Skikkelig varme

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER