Buster med ny kabinbåt
Buster med ny kabinbåt
Buster med ny kabinbåt
Buster med ny kabinbåt
Buster med ny kabinbåt
Buster med ny kabinbåt
Buster med ny kabinbåt
Buster med ny kabinbåt

Buster med ny kabinbåt

Den andre generasjonen av Busters kabinbåt har premiere under Båter i Sjøen.

Publisert Sist oppdatert

Buster XXL Cabin, er en direkte oppfølger til XXL AWC-modellen, og har blitt fullstendig annerledes i det meste. Nå kan du blant annet gårett igjennom hele båten.

Kabinen i den nye modellen har god ståplass. Det er store vinduer og en fast bakvegg med en skyvedør. Taket har et stort soltak som kan skyves bakover og slippe sol og luft ned i kabinen. Lengre bak er det et eget glasstak som gjør at denne båten er meget lys.

Interiøret har komfortabel sitteplasser til inntil seks personer samt sengeplasser til to. Bredden på soveavdelingen er hele to meter. Den fremre delen inneholder en liten åpen plass for adkomst og en låsbar glassdør som åpnes hele veien ned. De sammenleggbare stolene bak gir uhindret adkomst hele veien til de bakre hjørnene på båten, for eksempel når man fisker. Under vårt besøk påpekte vi at det var satt av dramatisk mye plass til motorbrønnen, noe som gikk på bekostning av plassen på akterdekket. Dette skulle imidlertid Busterfolkene se på var beskjeden tilbake.

Det ble lagt betydelig omtanke i utformingen av førerens arbeidsmiljø. Konsollen har en utsparing til et 12" multifunksjonsdisplay, og interiøret kan utstyres med varmeapparat og kjøleskap.

Taket på kabinens bakre seksjon har en targa-bøyle hvor man kan installere radar, antenner, lys og stangholdere.

Som med alle Buster båter er XXL Cabin fin å bevege seg rundt i, og både foran og bak er det store glisikre trinn i riflet aluminium.  Relingene er laget i solide, rustfrie stålrør.

Skroget er som vanlig i sjøvannsbestandig aluminium, og som er blitt perfeksjonert gjennom uttallige tester.

Fakta:

Lengde: 6, 60 m

Bredde: 2,40 m

Vekt: 1000 kg

Passasjerer: 7

Motorstyrke: 100 – 150 hk