Båtmesse på sørlandsk vis

Sola skinner for Sørlandets båtmesse. Men skynd deg, søndag skyer det over i Arendal. Vi har tatt en sniktitt. Se stor bildespesial!

Publisert

Sørlandets båtmesse åpner lørdag og holder oppe til og med mandag. I dag, fredag var det fortsatt noe glissent , men Pollen var i ferd med å fylle seg opp med skinnende nye båter.

Dette er en båtmesse med lang tradisjon, og når messa åpner lørdag kan det feires 30-årsjubileum, men allerede i dag snikåpnes jubileumsfeiringen på Sam Eydes plass med Jahn Teigen-konsert.

Lørdag klokken ti åpnes portene til messeområdet for publikum, og det skal bli en offisiell åpning  klokken 12 på flytesenen. Båtmessa har i år 71 utstillere, som inkluderer utstyrsleverandører, offentlige etater og finnansieringsløsninger.

Også lørdag er det spådd fint vær, men litt mer skyet enn fredagen. Fredag ettermiddag vil det ifølge Yr begynne å skye over - og mandag, messas siste åpningsdag er det spådd noe regn.

Blant høydepunktene i Pollen i år er den nye 37-foteren til Marex, men også Viknes sin nye flybridge gjør seg godt under sola. Ellers er det bra med sommerbåter fra mange leverandører.

Powered by Labrador CMS