Ferske bakervarer rett i båten

I vakre Skjærhalden kan du nå få ferske bakevarer levert til frokosten om bord. 

Publisert

En hyggelig havnevert ønsket oss hjertelig velkommen tilbake til Skjærhalden når vi ankom tirsdag kveld. Samtidig med at vi betalte avgiften fikk vi tilbud om å bestille ferske bakervarer levert rett i båten neste morgen mellom klokken 09:00 og 09:30. Vi fylte ut et lite skjema som måtte levers til verten, eller på havnekontoret innen klokken 20:30. Da var vi garantert levering neste morgen. Bakeriet har ikke åpent på søndager, så da må man legge inn bestilling for hele helgen på fredag kveld.

Klokken 09:15 hørte vi et forsiktig hallo. Der stod en bakeriduftende havnevert Dag Sørlie med  favnen full av godt bakverk.

-Vi tar alt av bakevarer fra Eriksen Bakeri inne på Sellebak i Fredrikstad. Nitti prosent er bakt i en ordentlig herteovn (steinovn) så kvaliteten på varene skal være topp. Vi nikker samtykkende for i vår båt gikk nesten alt ned på høykant. Det enste vi ventet med var skolebollene. De skulle vi ha til kaffen senere på dagen.

Sørlie sier de alltid tar med seg en del ekstra i bestillingen fordi folk spør om mer, eller at de som har glemt å bestille kan få et tilbud de også.

Powered by Labrador CMS