SEA-DOO FISH PRO: Første fabrikkproduserte vannscooter for fiske.

Vannscooter for fiske

Sea-Doo Fish Pro er første og eneste rene vannscooter som er spesialbygd fra fabrikk for fiske.

Publisert Sist oppdatert

BRP lanserer verdens første dedikerte fiskevannscooter, og ifølge en pressemelding som nylig er sendt ut fra BRP får denne vannscooteren navnet Fish Pro. Denne skal ha en lang liste av innovative funksjoner som gjør vannscooteren spesielt egnet for fritidsfiske. Det nevnes blant annet avtakbar fiskekjøler, navigasjonssystem fra Garmin med ekkolodd som egner seg spesielt godt til fiske, og et benkesete som lett lar seg flytte for å tilrettelegge for fiskeaktiviteten. Det nevnes også en type fotstøtte som skal gi stabilitet og komfort og mulighet for dorging.

– Stadig flere oppdager fordelene ved å fiske fra en vannscooter, og vi ser at populariteten øker. Og Sportsfiske er en av de aktivitetene flest i verden driver med, sier senior visepresident Bernard Guy i BRP i pressemeldingen som nylig har gått ut. Han påpeker at denne fiskevannscooteren også er en allsidig båt som egner seg til andre fritidsaktiviteter.

BRP mener at med den nye vannscooteren vil fiskeentusiaster blant annet lettere få tilgang til fiskeplasser, og at dette fiskefartøyet kan brukes fra grunt ferskvann til dypvannsfiske utenfor kysten. I tillegg trekkes naturlig nok prisen fram, da en komplett vannscooter ikke koster mer enn en tilsvarende påhenget i motorstørrelse, uten båten. I UAS koster fiskevannscooteren fra i underkant av 15000 dollar. Med sin vekt på bare 272 kilo, og lengde på 3,73 meter blir dette et fiskefartøy som blir lett å ta med seg. Vannscooteren er godkjent for tre personer.

SEA-DOO FISH PRO: Første fabrikkproduserte vannscooter for fiske.