Marex sanker priser

Norske Marex vinner internasjonal oppsikt med nye Marex 310 Sun Cruiser.

Publisert Sist oppdatert

Båtliv har mottatt en begeistret melding fra Thomas Ekholt Aalrud.

– Det er nesten ikke til å tro. Vi vant igjen i London, skriver han.

Han og broren Espen utgjør ledelsen i Marex, som har fått mange godord for den nye generasjonen båter fra det tradisjonsrike sørlandsverftet, som nå bygger båtene i Litauen.

– Marex 310 Sun Cruiser er rask som en sportsbåt, allsidig som en kupé og solid som en tråler. På toppen av det hele har den bedre verdi enn noen av konkurrentene. Denne båten er vår vinner fordi den har en kombinasjon av et sosial dekk, smarte løsninger og et veldig romslig interiør, skriver juryen i Motorboat Awards i London.

Det er engelske Motorboat & Yachting som står bak kåringen med Pantaenius som sponsor.

Se video: Ny Sun Cruiser fra Marex

Motorboat Awards ble presentert av Motorboat & Yachting redaktør, Hugo Andreae, og redaktør, Jack Haines. Et panel av fem erfarne marine journalister var ansvarlige for sjøtestingen av alle de 47 finalistene før vinneren ble kåret, skriver Marex i en pressemelding.

Årets Motorbåt

Marex har tidligere vunnet Motorboat of the Year Awards med modellene 320ACC og 370ACC. Marex 310 Sun Cruiser hadde verdens premiere på Båter i sjøen i Oslo høsten 2016. Båten er også nominert i den prestisjefylte konkurransen Årets Motorbåt der båtjournalister fra hele Europa sitter i juryen. Vinnerne blir kåret på Boot i Düsseldorf i slutten av denne måneden.

Les også: To norske på listen over nominerte