Nord Star 24 Outboard

Nord star 24 i farta.
Nord Star 24 Outboard.
DØRER I FLENG: Patrol-modellene har tre dører. Dermed mangler det kompakte styrehuset en salongløsning. Førerposisjonen er upåklagelig.
LUGAR: God køyelengde er et pluss, men toalett under styrbord køye gjør modellen mindre egnet som ren feriebåt.
LUKKET: Akterdekket er lukket og mangler akterport. Et utvendig trinn på styrbord side gjør det likevel lett å entre båten fra badeplattformen.
RETTE LINJER: Nord Star gjør som Targa og holder fast ved et klassisk, litt kantet design. Resultatet er tidløst.

Kystjeep for kjøreglade

Nord Star 24 Patrol er en klassisk hardhaus som liker hardkjøring i ruskevær. Nå har finnene nappet dieselmotoren ut av «offshore»-versjonen av Patrol og hektet en påhenger på hekken. Resultatet er en helårsbåt med toppfart på over femti knop og startpris fra 830 000 kroner.

Publisert Sist oppdatert

I vinter ble i tillegg Nord Star 26 lansert med påhengsmotor, og med to påhengsmodeller i porteføljen har Nord Star åpenbart planer om at nettopp drivverket skal gi verftet et fortrinn i den tøffe konkurransen med Targa og Minor.

Nord Star bygger båter etter suksessformelen som Targa oppfant i sin tid, en layoutløsning som finnene ennå nesten er alene om å følge i alle detaljer: hurtiggående, planende og påkostede helårsbåter med midtplassert «hytte», stort akterdekk, relativt brede gangveier og romslige fordekk – alt på ett plan.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER