Sea-Doo Spark

PROFESJONELL: Marit Strømøy er kjører normalt båtrace i Formel 1, men prøvde Spark fra Sea-Doo. - Den akselrerer overraskende bra, sier Strømøy.
- MORO: Båtracefører Marit Strømøy falt for vannscooteren som har 60 hestekrefter, men likevel fint fartsområde for de aller fleste.
200 HESTEKREFTER MER: Marit Strømøy prøvde også Sea-Doo RXP X 260 som koster langt mer enn Spark.

Folkevannscooteren

Vi har kjørt markedets rimeligste vannscooter, Sea-Doo Spark, med racerbåtfører Marit Strømøy. 60 hestekrefter ble absolutt ingen skuffelse.

Publisert Sist oppdatert

Med utgangspunkt fra Vestfold Maritim i Melsomvik i Vestfold testet vi Sea-Doo Spark. Sea-Doo Spark som vi prøvekjører leveres med beskjedne 60 hestekrefter. Blir det for smått kan man trå til med 90 hestekrefter under salen. Prisen for Sea-Doo Spark med 60 hestekrefter starter på 68 500 kroner. Det vil si at denne tomanns vannscooteren kommer på om lag 72 000 etter klargjøring av forhandler. Modellen med 90 hestekrefter kommer på 89 200 kroner med en toseter, men den kan også leveres med treseter for 4800 kroner ekstra.

Det vil si at en liten familie kan dra på tur med den ni fot lange båten. Med denne prøvekjøringen skal vi få et førsteinntrykk om hvordan denne nye folkevannscooteren oppfører seg. Været viser seg fra to sider denne mars dagen, med sol og 10-12 sekundmeter.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER