Grandezza 39 CA

GRANDEZZA 39 CA
GJENNOMTENKT: Dette er en rask og stor båt, og Grandezza leverer arbeidforhold deretter. Noen vil reagere på at kartplotteren ikke er montert i førerens siktlinje. Verftet mener trolig at plotteren primært skal være en støtte for enslige båtførere, ...
UTEPLASSEN: Fordekket er i praksis den eneste «rene» uteplassen. Asymmetrisk plassering av overbygget sikrer lett tilkomst på styrbord side, og solseng er på plass.
AKTERSALONG: Komforten er udiskutabel, men dette er helt klart ikke en båt for fiskeentusiaster! Foto: Finnboat
ELEGANT: Finnene er gode designere og de rene linjene i den lyse, luftige hovedsalongen er tidløse. Men særlig praktisk er ikke testbåtens hvite skinninteriør.
PANTRY: Ned trappen fra hovedalongen finner vi et pantry som bør lokke kokkegleden frem.
LUKSUS: Senterlugaren på Grandezza 39 imponerer!

Finsk prestisjebåt med tysk inspirasjon

NAUVO, FINLAND: Grandezza 39 CA er lekker, romslig, nokså dyr – og et spennende alternativ til tradisjonelle, nordiske designløsninger, både over og under dekk.

Publisert Sist oppdatert

Med denne ennå ferske 39-foteren har Grandezza laget en topp moderne, voluminøs familiecruiser, med pantry og to store lugarer nede i båten, ikke ulik Bavarias populære cruisere.

I tillegg er Finnmarins toppmodell i Grandezza-serien så til de grader «finsk» i designen. Selv om innredning og design slett ikke er avantgardistisk, får den andre stasbåter til å virke gammelmodige og trauste. Verftet klarer å kombinere en hvass design med tidløshet og brukervennlighet, noe som i seg selv er en prestasjon det står respekt av.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER