Tinn-Silver 530

En ekte kystjeep: Med høyt fribord, stor lastekapasitet og fine sjøegenskaper bør denne båttypen interessere norske båtfolk.
Naken innredning: Tofter, sittebenker og annet utstyr leveres etter kundens ønsker. Merk slipesporene etter den generøse spantsveisingen i bunnen.
Spartansk, solid og lettstelt: Det er ikke mye som kan gå i stykker på en Tinn-Silver.
tinnsilver_530_03_lite

Prøvekjørt: Tinn-Silver 530

Nederlandsk minimalist for norske fjorder.Tøffe alu-båter er ofte sportsmodeller med lekker finsk designog ditto stive priser. Men det finnes alternativer. Båtliv harprøvekjørt nye Tinn-Silver 530.

Publisert Sist oppdatert

Båten er konstruert av nederlenderen Jan Tinnemans, som bygger og selger båter under merkenavnet Tinn-Silver i byen Maasbracht i Limburg, like ved grensen til Tyskland. Men denne utgaven ble vist av samarbeidspartner Jan Waelbers, som i sommer tok turen til Norge, mens navnebror Jan Tinnemans la ut på tokt til Irland. Båten var derfor merket Wael Boats, men siden prøvekjøringen har Tinn-Silver besluttet å selge alle båtene under eget navn.

Uansett viser det faktum at bedriftsledere selv kjører tusenvis av kilometer fra land til land for å presentere båtene, at Tinnemans Scheepsbouw ikke er en vanlig, strømlinjeformet storprodusent, men et spesialisert mekanisk verksted der fritidsbåtproduksjonen nok primært skjer for å utnytte ledig restkapasitet.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER