Viksund 335

STIV KULING: Det er sjelden vi får testet båtene på denne måten. Viksunds nye 335 St. Cruz bestod sjøtesten med glans.
ROCK & ROLL: Passe rocka oppvarming med Keith Richards biografi i rederlugaren før en testkjøring som kom til å bli ganske rocka den også.
GJESTELUGAR: De har lyktes med plassutnyttelsen i nye 335. Her er det plass til fire barn, eller to voksne og to barn om nødvendig.
OVERSIKTLIG: Håndkontroller og trykknapper som involverer styringen av båten er samlet i en grei ergonomisk løsning.
LITT GAMMELDAGS: Selve layoutløsningen i salongen er noe gammeldags synes vi. Her kunne man kanskje fått til en bedre sitteløsning for både fører og mannskap.
KRAFTIGE SAKER: En slankere design ville vel kanskje gitt plass til en løsning med salong og seter som kunne vendes i kjøreretningen.
KULING: De fleste synes det er ubehagelig på sjøen når det blåser kuling eller mer. (Viksund 335 Arkivfoto Båtliv).
GENIAL LØSNING: Vi liker veldig godt Viksunds delte badeløsning. Kanskje det rommet i båten som understreker at dette skal være og er en skikkelig bruks- og bobåt.
NYYYYYDELIG: Motorrommet på Viksund var meget bra løst. God plass og en orden som man ikke ser på mange båter i dag. Viktig for den som ønsker å lære å kjenne båten sin fra flybridge til kjølsvin.
FINE LINJER: Mange mente at forgjenger 320 ble litt stutt. I nye 335 St. Cruz har man økt vannlinjelengden, og båten ser straks mer harmonisk ut.
VIKSUND 335

Tøff og sterk familiecruiser fra Viksund

Viksund har en egen evne til å komme seg raskt opp av bølgedalen. Nå gjør de det igjen med lanseringen av 335 St Cruz. En fantastisk båt som ikke er av de billigste i klassen, men som har så mange kloke løsninger og er så sjøsterk at vi har belegg for bruken av opptil flere adjektiver.

Publisert Sist oppdatert

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER