PRØVEKJØRT: Marex ACC 370

FINE LINJER: Marex ACC 370 er meget velskapt og harmonisk i linjene. Et gammelt konsept har fått moderne innpakning. Vellykket!
SMART: Stolen som sitter løst på bordbenet i salongen kan vendes, senkes og heves slik du ønsker det. Noe dominerende kanskje, men øker bruksvennligheten med mye folk om bord.
MYE VASK: Det er vaskemuligheter i begge sovelugarene, i tillegg til på badet selvfølgelig. Igjen detaljer som gjør denne båten til en familieperle.
MYE VASK: Det er vaskemuligheter i begge sovelugarene, i tillegg til på badet selvfølgelig. Igjen detaljer som gjør denne båten til en familieperle.
ENKELT: Men desto mer oversiktlig. Noe trangt mellom skottvegg og gir- og gasshendelen. Konsollet på styrbordsiden øker likevel kjørekomforten, og alt ligger lett tilgjengelig. Det er også adkomsten til motorrommet.
PROTOTYPEN: Foreløpig går den noe lavt med nesen, men i versjon to skal man flytte to av tankene litt lenger bakover for å få balansert båten optimalt.
STOR: Akterkabinen er stor. Her er det plass til to voksne og et barn. Et godt alternativ som skipperlugar.

Banebrytende båt fra Marex

Marex ACC 370 er et lite skip på 37 fot til 2,8 millioner kroner. Bli med om bord i den sosiale og miljøvennlige nyskapningen.Tekst: Ole Henrik Nissen-Lie | Foto: Jørn Finsrud5 sider i Båtliv 8/08

Publisert Sist oppdatert

For første gang på over ti år lanseres det en ny akterkabinbåt i Europa. Norske Marex har utviklet en banebrytende båt med stor akterkabin og elegante linjer. 37-foteren minner om et lite skip, med brede dollbord og fordekk.

Grunntanken har vært å lage en båt det er lett å bevege seg rundt i, med plass til en stor familie som har lyst på to separate kabiner, samt en liten ekstralugar, sier designer og styreleder Espen Aalrud til Båtliv.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER