Beneteau Barracuda 7

En skikkelig rovfisk(er)
En skikkelig rovfisk(er)
En skikkelig rovfisk(er)
En skikkelig rovfisk(er)
En skikkelig rovfisk(er)

En skikkelig hobbyfiskebåt

Beneteau Barracuda 7 er blitt en klassevinner. En mer helstøpt og gjennomført styrehusbåt under 7 meter må du lete lenge etter. At komplett båt starter på 480 000, bør friste den som er ute etter en skikkelig allroundbåt.

Publisert Sist oppdatert

Snekret sammen på tegnebordet til en franskmann, bygget på et av verdens største fritidsbåtverft i Polen, her hjemme utstyrt med Suzuki-motorer fra Japan, og nå kan den seile opp som en storselger i det norske markedet. På mange måter representerer Beneteau Barracuda 7 alt som er nytt med den internasjonale båtbransjen, hvor grensene er visket ut, og hvor båter ikke lenger nødvendigvis er snekret sammen på ett og samme sted for å bli bra.

Barracuda 7 er også blitt et godt eksempel på at man kan hente ut mye av en båt på rundt sju meter. For tar du bort badeplattformene på denne, så blir den bare 6,5 meter i vannlinjelengde. Skroget er helt nytegnet, og bygger ikke på noen av de andre Antares-skrogene, slik blant annet storebroren Barracuda 9 bygger på Antares 880-skroget.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER