Båtfinansiering

LEASING: Falcon og Bella er første båter som tilbys med leasing i Skandinavia.

Nimbus satser på båtleasing

Nimbus Group AB samarbeider med finske Brandt Båt om leasing til privatpersoner av båtmerkene Bella og Falcon.

–Gjennom samarbeide med Brandt Båt kan vi gi flere kunder muligheten til å virkeliggjøre sine båtdrømmer, skriver Nimbus Group i en pressemelding. I første omgang vil tilbudet gjelde på deler av det vi nordmenn kaller svenskekysten (Västra Götalands Län). Ifølge pressemeldingen er blir Bella og Falcon de første båtene på det svenske markedet som tilbys med denne finansieringsløsningen.

Nimbus sier selv at de har en klar vekststrategi som innebærer at de vil tilby et bredt og attraktivt tilbud av båter på interessante båtmarkeder. Brandt er en familiebedrift som i fjor omsatte for 3,5 milliarder kroner, som opplyser at samarbeidet med Nimbus gir større bredde i sortimentet og et større tilbud av velkjente, skandinaviske båter.

Bella og Falcon er finskbygde båter i det store segmentet av daycruisere og skjærgårdsjeeper, men som også tilbyr større båter under merkenavnene Aquador og Flipper. Nimbus Group kjøpte i 2018 Bella Boats av Brunswick Corporation og gründer Raimo Sonninen, og dannet Nordens ledende konsern innen fritidsbåtbransjen. Selskapet kjøpte tidligere i år en av Norges største og mest lønnsomme båtforhandlere, Herholdt Andersen i Tønsberg.