Finsk nyhetsskred av bowridere

Silver, Yamarin og Bella lanserer i disse dager nye bowridere og daycruisere til under en halv million kroner med motor. Se bildespesial.

Publisert

Helsinki, Finland

Mens mesteparten av norsk båtproduksjon har flagget ut, girer finnene opp produksjonen av båter i hjemlandet. Yamarin, Silver og Bella er kjente merker på det norske markedet. Nå kommer de alle med nye bowridere og daycruisere i størrelsen seks-syv meter, med utenbordsmotorer fra 115 hk til 150 hk på hekken.

Prisene på nyhetene varierer noe, men med motor ligger alle under en halv million norske kroner slik de er presentert på Helsinki Boat Show. Alle båtene selges med utenbordsmotor, og de finske småbåtkjempene har fast følge med hver sin motorprodusent. Yamarin kommer med Yamaha på hekken, Bella med Mercury og Silver med Honda. Alle båtene er nokså kantete i linjene og interiørfargene er grått og sort, og de har badeplattform på hekken. Med unntak av Bella har alle nyhetene bøyle for vannlek over motoren, og dette er også en god rekke å holde seg i når man bader eller går ombord i båten på hekken.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 949 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS