Storbåtmessen 2016
Storbåtmessen 2016

Åpen helg med lavere priser

Nå er det Åpen Helg i Leangbukta Maritime Senter, og Bavaria feirer med lavere priser.

Publisert Sist oppdatert

Arkivbilde Båtliv

Bavaria Norge har fra i fjor overtatt importen av både seilbåter og motorbåter i Norge. Nå melder Lars Erik Solvang i Bavaria Norge om at han har forhandlet frem en Norgespakke med verftet, som innebærer lavere priser her i landet.

SEIL: Lars-Erik Solvang har stor tro på seilbåtene fra Bavaria. Bedre på service og mer proaktiv jobbing mot verftet skal gi resultater.
SEIL: Lars-Erik Solvang har stor tro på seilbåtene fra Bavaria. Bedre på service og mer proaktiv jobbing mot verftet skal gi resultater.

Startskuddet for de nye prisene er på arrangementet åpen helg i Leangbukta Maritime Senter 28.-29. januar. Her vises 15 Bavaria-modeller, sammen med totalt 100 båter fra øvrige aktører på senteret.

I Leangbukta finner båtinteresserte et stort utvalg av seilbåter og motorbåter. Det omfatter kjente merker som Saga, Dufour, Beneteau, Marex, Windy, Paragon, Draco, SeaRay, Nordkapp og Ocean Master.

– Store innkjøp, nye Norgespakker og fordelaktig kursutvikling gjør at Bavaria Båt Norge AS senker prisene på både motor- og –  seilbåtene i 2017, melder Solvang i en pressemelding.

-Vi ser at annenhåndsverdien på bruktbåter nå er stigende, og spesielt de nyere brukte båtene er ettertraktet. Samtidig så har det skjedd så mye god produktutvikling i årene etter finanskrisen, at en ny båt i dag har en betydelig høyere kvalitet, komfort og merverdi. Dette tror jeg vil bidra til økt salg av nye båter de nærmeste årene, avslutter Solvang.

 

Besøk Leangbukta Maritime Senter her.

 

 

PRISER: Lars-Erik Solvang lokker med lavere priser på Bavaria.