PARIS: Arkivbilde fra 2018.

Utstillingen i Paris avlyser

Tiltakene mot Covid-19 gir båtindustrien utfordringer.

Både utstillingen i Cannes og i La Rochelle har blitt avlyst denne høsten, tross for at Fransk båtindustri er ledende i verden og disse utstillingene er svært viktige for industrien. Utstyrsutstillingen Mets i Amsterdam er også avlyst. Det er en bransjeutstilling hvor verftene plukker utstyr.

Salon Nautic i Paris skulle ha åpnet dørene 5. desember, men nå har la Fédération des Industries Nautiques bestemt av utstillingen skal avlyses etter retningslinjer fra den franske helseministeren.

Ikke alt stenger

Men i neste uke åpner Genoa International Boat Show i Italia. Arrangører har skapt brede passasjer og publikum skal strømme mellom båtene med redusert fare for smitte. Det blir kun muligheter å kjøpe billetter via nett, og alle besøkende vil bli temperaturskannet ved inngangen.

Men mange av de store internasjonale utstillerne vil være fraværende i Italia.

Verdens største

Verdens største båtutstilling Boot i Dusseldorf skal gå etter planen. Dørene åpner 23. januar. Arrangøren skal gjøre tilpasninger, men utstillingen skal ikke lide av dette.

I messelokalene er det nå blitt arrangert en campingvognutstilling hvor tiltakene som er planlagt for båtutstillingen, er blitt testet ut.

Tidligere i høst avlyste båtutstillingen i Southampton få timer får utstillingen skulle åpne dørene.

TYSKLAND: 17 haller i Dusseldorf skal fylles opp med båter og publikum i januar.