Lanserer ny daycruiser

Sting 610 DC er en helt ny daycuiser med verdenspremiere i Gøteborg.

Publisert Sist oppdatert

I skroget er nyheten tvillingsøster til Sting 610 S, men overbygg og bruksområder er forskjellig. Nyheten Sting 610 er en daycruiser med krypinn under fordekket, mens søsterbåten er en åpen konsollbåt som har vært i markedet et års tid.

 Sting lager prisgunstige båter i det store markedet for båter med utenbordsmotor. Med enkle og funksjonelle løsninger, og lekker design fra Espen Thorup, har båtene slått godt an i markedet.

 Thorup har store forventninger til den nye daycruiseren, som hos Vrengen Maritime er priset til drøye 350.000 kroner. Tvillingsøsteren med konsoll er priset til snaut med 300.000 svenske kroner på messen, inkludert 115 hester fra Evinrude på hekken.

 Båten har en stor og moderne salong akter med solide puter. Sofabenken på babord kan enkelt omgjøres til solseng med ryggstøtte i fartsretning. Dette er også en fin posisjon om man driver med vannsport og skal holde øye med utøveren bak båten.

 Båten er neppe ment for lange overnattingsturer, men to personer kan overnatte under fordekket. Toalett er ekstrautstyr.

 Båten har mange smarte løsninger. Blant annet henger koppankeret fritt fra akterspeil og motor i en hylse på hekken, og man kan enkelt ankre ved å løsne tauet fra en clam-cleat. Fenderholdere rett ved førerplassen gjør det enkelt å vippe dem ut ved tillegging.

 På fordekket er det anti-sklimønster og Sting-logoen er elegant innfelt i dekket.

 Båtliv har prøvekjørt flere tidligere Sting-modeller. Våre abonnenter kan lese alle  våre tester og prøvekjøringer fra de siste ti årene.

 

Sting 530
Sting 530

 

Sting 530 for det enkle og fullkomne båtlivet